Sök produkt:

ANSVAR

The Fjällräven Way

"Vårt mål är ett sundare uteliv, nu och för framtida generationer." Aiko Bode, chef för hållbarhetsfrågor på Fjällräven, förklarar i filmen hur vi arbetar med hållbarhet genom hela företaget.

Fjällräven tillverkar funktionell, tidlös och hållbar friluftsutrustning – allt för att belasta miljön så lite som möjligt. Men vårt ansvar sträcker sig längre än till våra produkter och under 2013 sjösatte vi The Fjällräven Way med riktlinjer för hållbarhetsarbetet. För att guida oss på vägen mot målet har vi valt en kompass som symbol. Den innehåller fyra aktivitetsområden med initialerna lånade från det universella orienteringsverktyget:

I The Fjällräven Way står N för Natur & Miljö, E för Ekonomi & affärsprocesser, S för Samhällsansvar och V för Välbefinnande.

Natur och miljö

Natur och miljö

Skydda och bevara naturen vi älskar Att inte lämna spår efter sig i naturen är en självklarhet bland friluftsmänniskor Läs mer»

Ekonomi

Ekonomi

Sund ekonomi en grund för hållbarhet Det kan låta som en paradox att ekonomi skulle vara en del av hållbarhetsarbetet Läs mer»

Samhällsansvar

Samhällsansvar

Vi vill bidra till en bättre värld Fjällräven har både ett ansvar för och ett intresse i att stärka utvecklingen i de länder och... Läs mer»

Välbefinnande

Välbefinnande

Vi ska vara en bra arbetsgivare och affärspartner Det är våra medarbetare, världen över, som bygger upp Fjällräven Läs mer»
För att få dina paket före julafton, beställ innan: 2015-12-17T15:00 Vi har förlängd returrätt till 15 januari 2016 för beställningar gjorda mellan 20 november - 31 december 2015