Sök produkt:

Fjällrävs-volontär

Sedan mitten av 1990-talet har Fjällräven varit engagerade i att försöka bevara den svenska fjällrävsstammen och nu har vi tillsammans med fjällrävsforskarna Anders Angerbjörn och Rasmus Erlandsson valt ut de fem personer som får möjlighet att följa med och arbeta som volontärer under juli månad i sommar.

Volontärerna består av en grupp friluftsvana personer som kommer spendera tio dagar ute på fjället med att inventera bytesdjur samt spana efter fjällrävar. De får uppleva den unika svenska fjällmiljön och komma nära fjällräven i dess naturliga miljö, och dessutom få en förståelse för den utmaning som den svenska fjällrävsstammen står inför.

Här kan du läsa om våra fem volontärer samt lite om hur de ser på volontärarbetet och eventuella utmaningar.

Anders Angerbjörn

Anders Angerbjörn

Ihärdig nestor inom fjällrävsforskning  Sveriges nestor inom fjällrävsforskning är professor Anders... Läs mer»

Rasmus Erlandsson

Rasmus Erlandsson

Nyfiken och händig fjällrävsforskare Rasmus Erlandssons intresse för fjällräv började redan 2008, med en lapp på anslagstavlan på... Läs mer»

Fältarbete räddar rävar

Fältarbete räddar rävar

Fjällrävsforskaren Rasmus Erlandsson berättar om sommarens fältarbete Sommarfältarbetet syftar till att samla in data till forskning, och att hjälpa... Läs mer»
För att få dina paket före julafton, beställ innan: 2015-12-17T15:00 Vi har förlängd returrätt till 15 januari 2016 för beställningar gjorda mellan 20 november - 31 december 2015