Sök produkt:

Supreme Microloft

Tålig och isolerande syntetfyllning

Supreme Microloft är Fjällrävens eget isolationsmaterial och en av de ledande syntetfyllningarna för friluftsprodukter. Kombinationen av tunna och aningen tjockare mikrofibrer ger ett fluffigt material som fyller plagget eller sovsäcken med ett isolerande lager luft.

Precis som andra syntetfyllningar tål Supreme Microloft en del väta utan att den isolerande förmågan sjunker drastiskt. Det gör Supreme Microloft till ett utmärkt val vid många typer av friluftsaktiviteter året runt – inte minst i miljöer där jackan eller sovsäcken utsätts för regn, stänk eller kondens, eller i klimat där nederbörden växlar mellan snö och regn.

Supreme Microloft ger inte samma värme som dun (om du jämför en produkt med samma mängd fyllning av respektive material) och tar lite mer plats när det packas ihop. Men syntetfibrerna är tåligare och behåller sin fluffighet bättre efter kompression och långvarig användning. Supreme Microloft är också lätt att tvätta och torka.

Antal produkter: 2 Visa: Alla
 1. Yupik Parka

  Yupik Parka

  Rejäl syntetfodrad vinterparkas som effektivt stänger vind, väta och vinterkyla ute. Många...
  4 500,00 SEK
  Läs mer
 2. Nuuk Parka

  Nuuk Parka

  Skön syntetfodrad damparkas som effektivt stänger vind, väta och vinterkyla ute. Många pra...
  4 500,00 SEK
  Läs mer
 
För att få dina paket före julafton, beställ innan: 2015-12-17T15:00 Vi har förlängd returrätt till 15 januari 2016 för beställningar gjorda mellan 20 november - 31 december 2015