Sök produkt:

Älgrullader med lingonchutney

(3–4 pers) 

700 g älginnanlår
150 g ädelost
kantareller
persilja
smör att steka i
3 dl grädde  

Fräs kantareller. Putsa och skär köttet i lövbiffstunna skivor. Lägg ut dem på en skärbräda. Banka ut dem något. Skär osten i lika många bitar som du har köttskivor. Krydda köttet med salt och peppar. Lägg en ostbit, persilja och lite kantareller på varje köttskiva och rulla ihop. Bryn rulladerna och gör sedan en sås på sky och grädde som de kan ligga och puttra i en halvtimme. 

Lingonchutney

Fräs lingon och socker i lite olja. Tillsätt ingefära och ättika, koka ihop snabbt och låt svalna.

För att få dina paket före julafton, beställ innan: 2015-12-17T15:00 Vi har förlängd returrätt till 15 januari 2016 för beställningar gjorda mellan 20 november - 31 december 2015