Sök produkt:

Trangiaripa

Recept av Evelina Åslund, ripjaktsguide

(3–4 pers)

3 dl kantareller
1 gul lök
brösten från 2 ripor
smör
en nypa salt och peppar
en skvätt grädde
några enbär
lite viltfond
1 påse ruccolasallad
majsbröd 

Fräs kantareller och gul lök i smör, salta och peppra. Skär ripbröstet i små tärningar och bryn väldigt lätt i smör, salta och peppra. Häll på en skvätt grädde, lägg i ett par krossade enbär och häll på lite viltfond. Ripgrytan är klar att avnjutas.

Lägg din trangiaripa på en bädd av ruccola i ett majsbröd och servera som en wrap.

För att få dina paket före julafton, beställ innan: 2015-12-17T15:00 Vi har förlängd returrätt till 15 januari 2016 för beställningar gjorda mellan 20 november - 31 december 2015