Sök produkt:

Tävla med din Greenland Jacket

Plagg för generationer

Vi stöter ofta på äldre versioner av våra Fjällrävenjackor när vi går på stán eller vandrar i fjällen. Knapparna har nötts eller polerats blanka och sömmarna är slitna. Men jackan håller fortfarande och är redo för fler äventyr innan den skickas vidare till nästa generation.

Våra Greenland Jacket görs fortfarande utifrån originalmönstret från 1968 och har blivit tidlösa klassiker som uppskattas av flera generationer.

Grönlandsfamiljen består idag av ett antal produkter gjorda i materialet G-1000, med detaljer och karaktärsdrag från 1968s originalmodell. Självfallet är Greenland Jacket No. 1 fortfarande en del av Grönlandssortimentet.

För att fira vår seglivade Greenland Jacket har vi beslutat att erbjuda två lyckliga vinnare varsin valfri produkt ur Grönlandsfamiljen!

För att vara med och tävla laddar du upp en bild på din gamla Greenland Jacket på Instagram, använd hashtag: #greenlandjacket och skriv några rader om vad din jacka varit med om, platser ni besökt eller varför du älskar din jacka. Deltagarna med de två bästa texterna och bilderna vinner varsin valfri produkt ur Grönlandsfamiljen. Vi väljer vinnarna den 22 okt 2014 när tävlingen avslutas.

Villkor

Älskade favoriter sedan 1968

Älskade favoriter sedan 1968

på 60-talet var friluftskläderintesåfunktionellaoch praktiska som de är idag Läs mer»

G-1000

G-1000

Ett av världens bästa friluftsmaterial G-1000 år vårt eget slitstarka och mångsidiga material, en väl beprövad friluftsklassiker som gör dig... Läs mer»

Instagram

Instagram

För att fira vår seglivade Grönlandsjacka har vi beslutat att erbjuda två lyckliga vinnare varsin valfri produkt ur Grönlandsfamiljen! - {{widget... Läs mer»
För att få dina paket före julafton, beställ innan: 2015-12-17T15:00 Vi har förlängd returrätt till 15 januari 2016 för beställningar gjorda mellan 20 november - 31 december 2015