Sök produkt:

Fjällräven Classic

Startdatum för Fjällräven Classic 2016 är mellan 5–7 augusti 2016. 

Sträckan mellan Nikkaluokta och Abisko har länge varit en av de populäraste vandringslederna i de svenska fjällen. Leden passerar Kebnekaise, Sveriges högsta berg, vidare genom gröna dalar och över kristallklara vatten för att slutligen nå fram till Abisko Turiststation. Fjällräven Classic har gjort allt detta lite mer tillgängligt genom att erbjuda organiserad logistik, checkpoints, mat och support längst vägen.

Välkommen att delta i en oförglömlig upplevelse!
 

Svenska Turistföreningen

STF är en av våra viktigaste partners under Fjällräven Classic då vi vandrar på Kungleden, passerar fjällstugor och går i mål i Abisko turiststation. Klicka här för att bli medlem och ta del av STFs förmånliga rabatter.

Stötta Kungsleden!

Hjälp till att bevara den svenska fjällvärlden. Bli fadder idag och rädda leden för morgondagens generationer. Stötta Kungsleden för 25 kr/meter. Klicka här

Filmer och bilder

Klicka här för att se vår film från Fjällräven Classic. Kolla även #fjallravenclassic på Instagram eller Twitter för att se några fantastiska bilder och berättelser.

Inför Fjällräven Classic

Inför Fjällräven Classic

För att kunna genomföra en vandring som Fjällräven Classic behöver du vara förberedd. Läs mer»

Vandringen

Vandringen

På denna sida har vi samlat en mängd nyttig information både för den glade nybörjaren och för den erfarna fjällräven. Läs mer»

Om Fjällräven Classic

Om Fjällräven Classic

Fjällräven Classic riktar sig till alla: unga och gamla, människor som njuter av att ströva och de som hellre skyndar på. Läs mer»
För att få dina paket före julafton, beställ innan: 2015-12-17T15:00 Vi har förlängd returrätt till 15 januari 2016 för beställningar gjorda mellan 20 november - 31 december 2015