Sök produkt:

Ändra anmälan, köp eller sälj startplats

Du kan själv byta startgrupp samt ändra namn och andra uppgifter genom att logga in med hjälp av det kontrollnummer som du får när du anmäler dig. Så länge det finns lediga platser i den startgrupp du vill byta till är det möjligt att göra startgruppsbyte. Efter det är byte av startgrupp endast tillåtet om två deltagare byter grupp med varandra. Administrationen för bytet av startgrupp sker då i Kiruna vid incheckningen. Logga in genom att klicka här (öppnas vid anmälningsstart).

Köpa eller sälja biljett

Vi byter eller returnerar ej biljetter. Vi har skapat ett diskussionsforum (klicka på länken för att komma till diskussionsforumet) där man kan köpa och sälja biljetter. Försäljning förmedlas mellan köpare och säljare, den som säljer biljetten byter ut uppgifterna till köparens uppgifter. Fjällräven kommer att ta ut en avgift på SEK200:- för att byta namn på startplatsen.

För att få dina paket före julafton, beställ innan: 2015-12-17T15:00 Vi har förlängd returrätt till 15 januari 2016 för beställningar gjorda mellan 20 november - 31 december 2015