Sök produkt:

Fjällräven Classic - Ett 110 km långt äventyr

Vi bestämde för länge sedan att vi ville göra naturen tillgänglig för alla. Vi ville hjälpa människor att få uppleva det som ofta kallas kvalitetstid.

Kvalitetstid kan handla om att man plötsligt står öga mot öga med en ren. Eller att man sitter med sina vänner runt friluftsköket och lagar till en enkel kvällsmåltid alldeles invid en porlande bäck.

Kvalitetstid kan handla om avslappnande vandring i fjällen eller ett fjällvandringslopp i snabbt tempo. Det kan också vara något så enkelt som att man får tillfälle att fylla sina lungor med ren luft.

Idén bakom Fjällräven Classic har sitt ursprung i de här grundläggande tankarna. Vi vill uppmuntra människor att ge sig ut i naturen och få ta del av underbara upplevelser. Vi vill få alla att känna den frihet vi lärt oss att älska.

Det är detta vi menar när vi talar om ”kvalitetstid”, och det är också därför som vi sedan 2005 har arrangerat det som av många nämns som världens vackraste vandring – Fjällräven Classic.

För att få dina paket före julafton, beställ innan: 2015-12-17T15:00 Vi har förlängd returrätt till 15 januari 2016 för beställningar gjorda mellan 20 november - 31 december 2015