Sök produkt:

Resa

För att ta dig till Fjällräven Classic är ankomstdestination Kiruna. Till Kiruna tar du dig med antingen tåg, flyg eller bil/buss. Kommer du från södra Sverige eller övriga Europa rekommenderas tåg eller flyg. 

I anmälningsavgiften ingår busstransport från Kiruna flygplats eller Kiruna järnvägsstation till Högalidsskolan (från och med torsdag) och till starten i Nikkaluokta. Observera att transferbussen till starten avgår från Högalidsskolan ungefär två och en halvtimme före respektive start.  

Fyll i dina uppgifter i formuläret på Fjällräven Classics hemsida senast den 1:a augusti. Detta går att göra från och med mitten av juni.

Flyg

Du kan flyga från Stockholm Arlanda till Kiruna på 90 minuter. Avstånd mellan Kiruna flygplats och Kiruna C är ca 10 km. För bokning kontakta SAS (www.sas.se) på tel 0770-727 727 eller Norwegian Airlines (www.norwegian.com) på tel 0770-45 77 00.  

Tåg

Med nattåg från Stockholm använder du tiden effektivt. Kliv på tåget på eftermiddagen och vakna upp i Kiruna nästa dag. Kontakta SJ (www.sj.se) på tel 0771-75 75 75. 

Buss från Abisko till Kiruna flygplats

För att vi ska kunna planera och optimera transporterna kring Fjällräven Classic uppmanar vi dig som deltagare att ange både din ankomst till Kiruna (om du kommer med flyg eller tåg) och vilken buss du ska åka med till starten i Nikkaluokta. Fyll i dina uppgifter i formuläret på Fjällräven Classics hemsida senast den 1:a augusti. Detta går att göra från och med mitten av juni.

I tillägg till ordinarie tåg och bussar arrangerar Fjällräven Classic busstransporter från Abisko till Kiruna flygplats. Tidtabellen är anpassad för flygavgångar från Kiruna under perioden måndag – lördag. Biljetter för dessa bussar kan du köpa i Kiruna eller Abisko senast 12 timmar före respektive avgång. Tidtabellen för Classicbussarna finns på Fjällräven Classics hemsida från mitten av juni.

Observera att transport från Abisko inte ingår i anmälningsavgiften.

För att få dina paket före julafton, beställ innan: 2015-12-17T15:00 Vi har förlängd returrätt till 15 januari 2016 för beställningar gjorda mellan 20 november - 31 december 2015