Ditt vardagsäventyr börjar här

Vad väntar du på?

Kånken Essentials är här

Utforska Kånken Essentials

Ge din utrustning ett längre liv

Visa mig
Acne Studios Fjällräven Everyday Outdoor Kånken Essentials Så vaxar du
Upptäck kollektionen Tidlösa, hållbara och funktionella produkter. Kom närmare naturen med Fjällräven.
These highly functional product series are created for active lives from the mountains all the way to sea level. Explore more at Fjällräven Online Store.
Från stad till natur Utrustning och kläder utvecklade för ett aktivt liv i naturen.
Bergtagen Mountaineering

Bergtagen är en produktfamilj skapad för ett liv ovan trädgränsen. Varje detail är optimerad för högsta prestanda och tillförlitlighet i bergsmiljö.

Wear timeless, durable equipment to make any outdoor experience great.
Everyday Outdoor

Vår utrustning är skapad för att kunna njuta av en skogspromenad, semester eller på vägen till jobbet - till och med för de dagar då många väljer att stanna inomhus.

Trekking

Fjällräven har ett brett utbud av utrustning för alla olika sorters vandring, i alla typer av förhållanden - skapade för att vara tidlösa, hållbara och slitstarka.

Hunting equipment made on nature’s terms
För jakten

Den här säsongen fokuserar vi på något av det allra viktigaste för en lyckad jakt, enligt oss: att hålla sig torr och varm och att röra sig tyst och obehindrat i skogen.

Skapad på naturens villkor Naturen är vår eviga källa för inspiration, och detta sträcker sig även till vårt materialval.
Fjällräven G1000 - Adaptable for a lifetime of adventure

G-1000

Anpassat för ett liv i naturen

G-1000 är en grundingrediens i det mesta vi gör. Vi använder det i allt från ryggsäckar till jackor och byxor. Det går att anpassa till alla typer av klimat genom att använda Greenland Wax.
Läs mer