Sök produkt:

Välbefinnande

Vi ska vara en bra arbetsgivare och affärspartner

Det är våra medarbetare, världen över, som bygger upp Fjällräven. Om våra medarbetare är nöjda och känner sig uppskattade vet vi att de gör ett bra jobb. Vi ser vi det som en självklarhet att de som arbetar för oss har en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi respekterar varje individs integritet och behandlar människor rättvist. Vi uppmuntrar till en balanserad livsstil och strävar efter att erbjuda alla medarbetare möjligheten till personlig utveckling. För oss som friluftsföretag är det också viktigt att de som arbetar för oss får möjlighet att själva uppleva hur våra produkter fungerar ute i naturen, och att lära sig mer om natur och miljö.

Utbildning och kompetensutveckling

Våra medarbetares engagemang och kompetens är avgörande för Fjällrävens framtida utveckling. Vi måste kunna attrahera och behålla passande och begåvade människor, på alla nivåer i företaget. För att vara attraktiv som arbetsgivare erbjuder vi möjligheter till kompetensutveckling och vi utbildar våra medarbetare i hållbarhetsfrågor. Naturligtvis håller vi regelbundna utvecklingssamtal med våra medarbetare.

Relationer med leverantörer

Alla företag som är beroende av en mångfacetterad och global produktionskedja måste se till att relationerna till leverantörer är sådana att de gynnar en öppen och ärlig dialog, där man tillsammans kan hantera utmaningar och där det finns en gemensam vilja att förändra saker till det bättre. Att ha en specifik Uppförandekod för leverantörer är en del i detta arbete. Den tillit som krävs kan dock bara byggas upp över tid och på Fjällräven är vi övertygade om betydelsen av att skapa förtroendefulla, långsiktiga relationer med våra leverantörer. När det behövs erbjuder vi utbildning och support för att hjälpa våra leverantörer att leva upp till internationellt överenskomna principer.

Från och med 2013 är vi medlemmar i Fair Labor Association (FLA), en internationell intresseorganisation som stödjer och utbildar företag för att förbättra sociala förhållanden för arbetare och samhällen. Vi tror att med FLA vid vår sida, kommer vi att kunna stärka våra samarbeten med leverantörer och öka chanserna att nå våra mål när det gäller arbetsmiljörelaterade frågor.

Antal produkter: 3 Visa: Alla
 1. Kompetensutveckling

  Kompetensutveckling

  I över 50 år har Fjällräven lanserat banbrytande, funktionell friluftsutrustning och vi har behållit vår innovationsanda, nyfikenhet och djupa förankring i friluftslivet. Läs mer »
 2. Produktsäkerhet

  Produktsäkerhet

  Ända sedan Fjällräven startades för över 50 år sedan har vi brunnit för att göra utrustning som gör det möjligt för människor att vistas i och njuta av naturen. Läs mer »
 3. Arbetsmiljö

  Arbetsmiljö

  Säkerheten har lika stor betydelse när det gäller dem som är direkt anställda av Fjällräven, som för dem som arbetar för någon av våra leverantörer eller samarbetspartners. Läs mer »