Everyday Outdoor Ditt vardagsäventyr är närmare än vad du tror


Samtidigt som du läser det här står en glänta i en skog redo för dig. En slingrande stig väntar på dig. På Fjällräven har vi vandrat hand i hand med naturen i över 50 år. Vi skapar tidlös, hållbar utrustning som gör dina naturupplevelser ännu bättre. Och vi använder 100 % spårbart dun för att hålla dig varm, PFC-fri impregnering för att hålla dig torr och återvunnen ull för din bekvämlighet. Naturen väntar på dig. Vad väntar du på?
Wool is probably nature's most gifted material. Explore more at Fjallraven.com

Ull är antagligen naturens mest begåvade material. Hållbart och biologiskt nedbrytbart, mjukt mot huden, varmt och skönt när det är kallt, behagligt svalt när det är varmt ute och det har förmågan att stöta bort fukt när du är aktiv.

We create timeless, durable equipment that makes any outdoor experience great. And we use 100% traceable down to keep you warm, PFC-free impregnation to keep you dry and recycled wool to keep you comfortable.

Fjällrävens dunjackor är hållbara, funktionella, bekväma och varma och kända över hela världen för sina höga kvalitet och mångsidighet. Så är det även med dunet vi använder: alltid 100 % spårbart och hållbart – det är ett löfte.

Wear timeless, durable equipment to make any outdoor experience great.

Naturen väntar på dig

Använd tidlös, hållbar utrustning för att göra dina naturupplevelser ännu bättre. Naturen väntar på dig. Vad väntar du på?

Style and function with attention to detail. Fjällräven's range of shirts are not only comfortable, but work really well as a temperature regulating middle layer.

Stil och funktion med fokus på detaljer. Fjällrävens skjortor är inte bara bekväma, men fungerar även väldigt bra som ett temperaturreglerande mellanlager. Perfekt för långa dagar i skogen eller lugna kvällar runt lägerelden.

Any weather is great weather with Fjällräven's timeless, durable and highly adaptable range of jackets.

Alla väder är bra väder med Fjällrävens tidlösa, hållbara och högst anpassningsbara utbud av jackor. Funktionalitet och kvalitet som du kan lita på och som använder PFC-fri impregnering, återvunnen polyester, ekologiskt bomull och över 50 år av utomhusupplevelser. Naturen väntar. Vad väntar du på?

Funktionella och hållbara ryggsäckar Bär med dig äventyret