Produktegenskaper
  • Kortärmad skjorta i anorak-stil för somrigt uteliv.
  • Ett lätt vindavvisande överdragsplagg i varmt klimat.
  • Lätt, följsam polyester (70% återvunnen) med inbyggd stretch och sval känsla.
  • Justerbar huva med halvlång dragkedja framtill.
  • Toppmatad känguruficka med dragkedjor.

Visa hela beskrivningen
https://media.fjallraven.se/fjr_product_feature/F82494_SS18_a_high_coast_wind_parka_21.jpg
From a part of Sweden that combines forest, coastal and urban environments the High Coast collection is versatile yet functional.

High Coast-familjen

Lightweight Outdoor

High Coast-familjen har lånat sitt namn från de vackra kustnära omgivningarna runt Fjällrävens hemstad Örnsköldsvik. Här möts hav, skärgård, skogar och höga klippor i ett landskap som gång på gång lockar till uteliv; till fots, på cykel, i kajak – kanske flera aktiviteter på en och samma soliga sommardag.
Läs mer
Produktbeskrivning
  • Dam
  • Återvunnen
Skön kortärmad skjorta i anorak-stil för många typer av uteaktiviteter på sommaren. Sydd i lätt, följsam polyester (till 70% återvunnen) med inbyggd stretch och sval känsla. Ett behändigt överdragsplagg för lättare vandring, cykling eller paddling i varmt väder; det stoppar lätta vindar samtidigt som det ventilerar bra.

Huvan kan justeras med dragsko och öppningen framtill är halvlång med dragkedja. Det finns gott om plats för småprylar du vill ha med dig i den toppmatade kängurufickan med dragkedja samt i de smarta ryggfickorna – de senare med överlappande lock som ger enkel åtkomst "i farten". Dragskojustering i nederkant. Knappslejfar håller upprullade ärmar på plats.

Produktspecifikation

Vikt: 230 g
Viktreferens: i storlek S
Material: 100% polyester
Kön: Dam
Familj: High Coast
Miljöinformation: Återvunnen