Produktegenskaper
  • Toppmatad vandringsryggsäck.
  • Perfekt för kortare och längre flerdagars turer.
  • Sydd i slitstark G-1000 HeavyDuty Eco.
  • Avlastande bärsystem anpassat för män.
  • Justerbart topplock med två fickor.

Visa hela beskrivningen
https://media.fjallraven.se/fjr_product_feature/F27086_SS18_srra_kaipak_58_21.jpg
https://media.fjallraven.se/fjr_product_feature/F27086_SS18_a_kaipak_58_21.jpg
https://media.fjallraven.se/fjr_product_feature/F27086_SS18_srqz_kaipak_58_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Anpassat för ett liv i naturen

 Slitstarkt  
 Variera ditt väderskydd med Grönlandsvax
Ventilerande
Läs mer
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Så vaxar du G-1000

Grönlandsvax görs av bivax och paraffin och ger ett enkelt, naturligt inspirerat skydd mot vädrets växlingar. De flesta av våra G-1000-material är behandlade med Grönlandsvax när du köper dem, men det är fortfarande bra att veta hur du återimpregnerar och tar bort vaxet för att anpassa ditt plagg efter olika förhållanden.
Läs mer
Named after Sweden’s highest mountain, products in this range are developed for challenging treks in varying terrain.

Keb-familjen

Technical Trekking

Keb är en serie tekniska friluftsplagg som är utvecklade för krävande vandringar där rörelsefrihet är lika viktigt som slitstyrka och skydd mot besvärlig terräng. Passformen är noggrant genomarbetad och placeringen av sömmar minskar risken för skav.
Läs mer
Produktbeskrivning
  • Herr
  • Ekologisk|Återvunnen|Fluorkarbonfri impregnering
Avskalad, robust vandringsryggsäck för kortare och längre flerdagars turer, året runt. Sydd i G-1000 HeavyDuty Eco med återvunnen polyester och ekologisk bomull. Den stryktåliga väven ger ett tidlöst uttryck och kan vaxas med Grönlandsvax för extra motståndskraft mot väta och slitage.

Bärsystemet har fast rygglängd och är stabilt och väl tilltaget för ryggsäckens storlek. Höftbälte och axelremmar är anpassade för mäns kroppsbyggnad och på höftbältet finns två fickor för solstift, snacks och liknande.

Ryggsäcken är toppmatad och har ett rymligt huvudfack med snölås. Topplocket är höjbart och har två fickor. Det finns fästen för isyxor och vandringsstavar och ryggsäcken är förberedd för vätskesystem. En dragkedjeförsedd ficka på fronten för regnkläder och liknande, samt två sidfickor. Dessutom finns en extra öppning nertill på säcken för enkel åtkomst till utrustning. Kompressionsremmar på sidan stabiliserar innehållet när ryggsäcken inte är fullpackad. Visselpipa på bröstremmen och bottendel i kraftig polyamidväv. Regnskydd i synliga färgen UN Blue ingår.

Produktspecifikation

Vikt: 2100.00 g
Rygglängd: kort/medel (< 53,5 cm)
Material: G-1000® HeavyDuty Eco S: 65% polyester, 35% cotton
Material 2: 500D 100% polyamide
Volym: 58.00 l
Bredd: 40 cm
Höjd: 73 cm
Djup: 30 cm
Bärsystem: Fixerad
Regnskydd: ingår
Juridisk information: Innehåller icke-textilelement av animaliskt ursprung.
Designer: Product Developer: Neal Fernandez
Designer comment: Vi ville skapa en enkel och okomplicerad ryggsäck med tekniska detaljer och ett riktigt bekvämt bärsystem. Kaipak görs i vårt egna tyg G-1000 Heavyduty Eco. Bottendelen har ett dubbelt lager av stark nylonväv som håller fukt ute när du ställer ner ryggsäcken på en våt yta.
Kön: Herr
Familj: Keb
Skötselråd: gnid in fett i läder|mjuk borste och ljummet vatten
Miljöinformation: Ekologisk|Återvunnen|Fluorkarbonfri impregnering