Sök produkt:

Alla vägar bär till Fjällräven

Till skillnad från andra jaktmärken, så har vi en mycket lång bakgrund inom vandring, överlevnad, fjäll och vildmarksliv. Som jägare har du mycket att upptäcka inom hela Fjällräven. 

Och till skillnad från övriga outdoorföretag, håller vi även på med jakt. Vi ser ingen större skillnad, utan använder vår egen jaktbakgrund till utrustning för tysta, varma och ändamålsenliga behov. På pass, på pürsch eller på middag. 

Fjällräven är ett svenskt företag som utvecklat prylar för nordiska förhållanden sedan 1960. Jakt kan dock utövas på väldigt många sätt, beroende på var i världen du befinner dig. Och precis som när vi vandrar, tar vi våra svenska vanor med oss – för vi tror att de fungerar i hela världen. 

För oavsett var du är, finns det några basbehov som är gemensamma för allt uteliv. Funktion. Slittålighet. Pålitlighet. Tidlöshet. Värme. Ventilation. Stil. Hållbarhet. 

Och sånt kan vi. 

För att få dina paket före julafton, beställ innan: 2015-12-17T15:00 Vi har förlängd returrätt till 15 januari 2016 för beställningar gjorda mellan 20 november - 31 december 2015