Produktegenskaper
  • Enkel och mångsidig dagtursryggsäck för lättare vandring och urbana äventyr.
  • Sydd i slitstark G-1000 Eco av återvunnen polyester och ekologisk bomull
  • Asymmetrisk öppning gör att du kan nå innehållet utan att ta av ryggsäcken.
  • Frontficka med dragkedja och liten invändig ficka.
  • Lätt stoppade axelremmar och bekväm ryggpanel med meshväv.

Visa hela beskrivningen
https://media.fjallraven.se/fjr_product_feature/F82494_SS18_a_high_coast_wind_parka_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Anpassat för ett liv i naturen

 Slitstarkt  
 Variera ditt väderskydd med Grönlandsvax
Ventilerande
Läs mer
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Så vaxar du G-1000

Grönlandsvax görs av bivax och paraffin och ger ett enkelt, naturligt inspirerat skydd mot vädrets växlingar. De flesta av våra G-1000-material är behandlade med Grönlandsvax när du köper dem, men det är fortfarande bra att veta hur du återimpregnerar och tar bort vaxet för att anpassa ditt plagg efter olika förhållanden.
Läs mer
From a part of Sweden that combines forest, coastal and urban environments the High Coast collection is versatile yet functional.

High Coast-familjen

Lightweight Outdoor

High Coast-familjen har lånat sitt namn från de vackra kustnära omgivningarna runt Fjällrävens hemstad Örnsköldsvik. Här möts hav, skärgård, skogar och höga klippor i ett landskap som gång på gång lockar till uteliv; till fots, på cykel, i kajak – kanske flera aktiviteter på en och samma soliga sommardag.
Läs mer
Produktbeskrivning
  • Unisex
  • Ekologisk|Återvunnet
Enkel och mångsidig dagtursryggsäck som passar lika bra på lättare vandring som för utflykter i stadsterräng. Sydd i slitstark G-1000 Eco av återvunnen polyester och ekologisk bomull, med lätt stoppade axelremmar och bekväm ryggpanel i meshväv.

Huvudfacket har en säkerhetsficka med nyckelhake, samt en ficka för vätskesystem (ingår ej) med tillhörande slangutgång. Dragkedjeöppningen är asymmetrisk; den går ner längre på ena sidan vilket gör att du kan komma åt innehållet i huvudfacket med ryggsäcken hängande på ena axeln. En frontficka med dragkedja och innerficka förvarar småsaker, och det finns även en sidoficka för dricksflaska och liknande. Bröstrem med visselpipa och enkel höftrem som kan plockas av när den inte användas.

G-1000 Eco-väven är vaxad och står emot väta men för mer ihållande regn finns ett regnskydd som förvaras i en av innerfickorna.

Produktspecifikation

Vikt: 600 g
Material: G-1000® Eco: 65% polyester, 35% cotton
Material 2: G-1000® HeavyDuty Eco S: 65% polyester, 35% cotton
Volym: 20 l
Bredd: 25 cm
Höjd: 39 cm
Djup: 21 cm
Bärsystem: Fixerad
Regnskydd: ingår
Juridisk information: Innehåller icke-textilelement av animaliskt ursprung.
Kön: Unisex
Familj: High Coast
Skötselråd: mjuk borste och ljummet vatten
Miljöinformation: Ekologisk|Återvunnet