Produktegenskaper
  • Specialupplaga av Kånken Mini inom Save the Arctic Fox-projektet.
  • 10 euro av priset går till forskning som ska bevara fjällrävsstammen.
  • Urtagbart sittunderlag, reflex i logon samt front- och sidfickor.
  • Namn- och adresslapp inuti huvudfacket.

Visa hela beskrivningen

Artic Fox Initiative

Tillsammans för naturen

Ett sätt för oss att finansiera projekt som ger tillbaka till naturen. Som inspirerar fler att spendera mer tid i naturen och som hjälper att skydda den. Vill du engagera dig?

Läs mer
Extend the lifetime of your favourite backpack. Explore how at Fjällräven Online Store.

Care & Repair

Utöka livslängden på din favoritryggsäck

Vi vet inte exakt när det hände, men Kånken har blivit en pålitlig vardagskompis för miljontals människor runt om i världen. Det är ryggsäcken du tar med dig på friluftsäventyr, shopping, till skola eller arbete. Det är en enkel liten väska, men med rätt skötsel kan den följa dig genom hela livet.
Läs mer
Ever since it was introduced in 1978, Kånken has defined the idea of Fjällräven.
Ever since it was introduced in 1978, Kånken has defined the idea of Fjällräven. Buy Kånken from Fjällräven Online Store.

Kånken

Kånken skapades redan 1978 för att hjälpa till att förebygga ryggproblem bland svenska skolbarn och blev snart en vanlig syn på förskolor och mulleskolor runt om i landet. Idag, drygt 35 år senare, har Kånken rätat upp miljontals ryggar över hela världen och blivit en av Fjällrävens mest älskade produkter.
Läs mer
Produktbeskrivning
  • Unisex
Specialupplaga av Fjällrävens mest sålda ryggsäck där 100 kronor av försäljningspriset går till forskning för att bevara fjällräven. Det här är en mindre variant som passar barn men även den som vill ha en riktigt liten ryggsäck. För skolan, utflykten eller cykelturen till jobbet. Slitstarkt och lätt Vinylon F-tyg. Stort huvudfack med stor öppning gör det lätt att packa i och ur saker. Två sidofickor och en ficka med dragkedja på framsidan. Handtag upptill och smidiga axelremmar. Sittdyna i ryggfickan. Reflex i logotypen på fronten.
Produktspecifikation

Vikt: 220 g
Volym: 7 l
Bredd: 20 cm
Höjd: 29 cm
Djup: 13 cm
Regnskydd: ingår inte
Kön: Unisex
Familj: Kånken
Skötselråd: mjuk borste och ljummet vatten
Miljöinformation: Save The Arctic Fox
Material: Vinylon F: 100% vinylal