Produktegenskaper
  • Dagturssäck med inbyggd ram som gör att den även fungerar som stol.
  • Dragkedjor ger smidig åtkomst till innehåll utan att öppna topplocket.
  • Sitsskydd medföljer, att fästa ovanpå vid våt väderlek.
  • Ljust, orangefärgat foder gör det lättare att hitta inuti säcken.

Visa hela beskrivningen
https://media.fjallraven.se/fjr_product_feature/F90560_SS18_a_stubben_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Anpassat för ett liv i naturen

 Slitstarkt  
 Variera ditt väderskydd med Grönlandsvax
Ventilerande
Läs mer
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Så vaxar du G-1000

Grönlandsvax görs av bivax och paraffin och ger ett enkelt, naturligt inspirerat skydd mot vädrets växlingar. De flesta av våra G-1000-material är behandlade med Grönlandsvax när du köper dem, men det är fortfarande bra att veta hur du återimpregnerar och tar bort vaxet för att anpassa ditt plagg efter olika förhållanden.
Läs mer
Produktbeskrivning
  • Unisex
  • Ekologisk|Återvunnet
Finurlig dagturssäck med inbyggd ram som både gör den skön att bära och att sitta på. Rymmer både rejäl matsäck och förstärkningsplagg och är lika praktisk vid jakt, fiske och fågelskådning som vid andra friluftsaktiviteter när du vill kunna slå dig ner och njuta av omgivningarna. Du behöver inte ens resa dig för att komma åt innehållet, dragkedjor på fronten ger smidig åtkomst till huvudfacket utan att topplocket behöver knäppas upp. Huvudfacket är toppmatat och har snölås och orangefärgat nylonfoder som gör det lättare att hitta inuti säcken. Topplocket fästs med läderremmar på fronten. En ficka i topplocket och en nertill på framsidan ger förvaring åt både småsaker och större prylar som kikare, kompaktkamera eller karta. Remhandtag på var sida förenklar lyft. Sydd i kraftig väv med förstärkt botten och detaljer i naturfärgat läder. Det vaxade materialet är rejält vattenavvisande och kan enkelt återimpregneras för ytterligare vattenmotstånd och slitstyrka. Sitsen är stoppad med en skumplatta och har ett dolt sitsskydd som kan knäppas fast ovanpå vid våt väderlek. Sits och bärsystem vilar på en ergonomiskt formad aluminiumram. Ryggparti och axelremmar är i G-1000 med stoppning för bästa bärkomfort. Stubben har även bröstrem och fäste för höftbälte. Hålband i sidan gör att du kan fästa sidfickor (ett tillbehör) för extra förvaringsutrymme.
Produktspecifikation

Vikt: 2200 g
Volym: 27 l
Bredd: 28 cm
Höjd: 50 cm
Djup: 28 cm
Regnskydd: ingår
Juridisk information: Innehåller icke-textilelement av animaliskt ursprung.
Kön: Unisex
Miljöinformation: Ekologisk|Återvunnet
Material: G-1000® HeavyDuty Eco: 65% polyester, 35% cotton
Material 2: 840D Jr Ballistic 100% polyamide