Sök produkt:

Abisko Mountain Lodge

Söker du ömmande fötter, pumpande lårmuskler, glatt tjoande på alla språk och sjuka skämt? Allt tillsammans med en service av högsta klass? Då ska du besöka Abisko Mountain Lodge som drivs av Dick och Mina Johansson.

Abisko och Lapplandsfjällen

Abisko och Lapplandsfjällen ger en möjlighet för flertalet äventyr. Allt från vandringar och fisketurer under sommaren till snöskovandringar och toppturer under vinterhalvåret. Här är sommaren ljus och vintern fylld med sprakade norrsken.   

Dick och Mina Johansson

Få personer känner den lappländska fjällvärlden lika bra som Dick och Mina Johansson. Dick har ett förflutet som polis och fjällräddare men arbetar idag som bergsguide i området. Mina är en glädjespridande fjällräv med förflutet som VD i hotell- och turistbranschen. Idag driver de tillsammans Abisko Mountain Lodge. 

Abisko Mountain Lodge

Abisko Mountain Lodge är ett lågbyggt hotell flankerat av mysiga stugor och en rustik relax. En fläkt från äldre tiders fjällhotell vid vägs ände. Här kan du ta del av flertalet aktiviteter innan du återvänder till restaurangen och njuter av råvaror från vildmarken.

Antal produkter: 3 Visa: Alla
 1. Abisko Mountain Lodge

  Abisko Mountain Lodge

  Ta in på Abisko Mountain Lodge och njut av servicen och god mat. Dagarna fylls med... Läs mer »
 2. Aktiviteter på sommaren

  Aktiviteter på sommaren

  Abisko är som gjord för sommaräventyr. Följ med ut på vandring, fisketur, jakt... Läs mer »
 3. Aktiviteter på vintern

  Aktiviteter på vintern

  Abisko Mountain Lodge erbjuder toppturer, isklättring, snöskoturer, hundspann... Läs mer »