Sök produkt:

Fjellborg Arctic Journeys

Lappland har alltid haft en speciell plats i våra hjärtan. Det är i detta område, norr om polcirkeln, vi arrangerar både Fjällräven Classic och Fjällräven Polar. Det är även här en av Sveriges mest meriterade hundspannsförare Kenth Fjellborg kan ta dig med ut på ditt livs äventyr.

Arktiska Lappland - Ett världsunikt område

Det arktiska Lappland är en av världens vackraste och största vildmarker. Här finns enastående naturfenomen och en exceptionell naturskönhet. Det är därför ingen överdrift när vi säger att ett äventyr i denna miljö skapar minnen för livet. Och ingen gör det bättre än Kenth Fjellborg.

Kenth Fjellborg – En av Sveriges mest erfarna hundspannsförare

Vi på Fjällräven har jobbat tillsammans med Kenth i mer än 20 år och var med då Kenth ställde upp i det legendariska hundspannsloppet Iditarod. Kenth var även med och startade äventyret Fjällräven Polar.  Idag driver Kenth exklusiva hundspannsäventyr genom den arktiska tundran i sitt företag Fjellborg Arctic Journeys.  

Fjellborg Arctic Journeys - Tar dig ut på det stora äventyret

Fjellborg Arctic Journeys arrangerar hundspannsäventyr i den nordligaste delen av Laponia. Alla resor är privata vilket betyder att det enbart är du, dina vänner, familj eller kollegor med på turen. Detta gör att du får en helt unik upplevelse. 

Antal produkter: 3 Visa: Alla
 1. Fjällräven Experience

  Fjällräven Experience

  Ett fyra dagars äventyr genom den arktiska tundran. Övernattning sker i vildmarkslodges... Läs mer »
 2. Familjeäventyr

  Familjeäventyr

  De två familjeprogrammen ger föräldrar en chans att tillsammans med sina barn... Läs mer »
 3. Expedition

  Expedition

  De två Expeditionsprogrammen är en upplevelse för livet. Du färdas på hundspann genom... Läs mer »