Sök produkt:

Höga Kusten

1960 grundade Åke Nordin Fjällräven i en källare i den norrländska kuststaden Örnsköldsvik, mitt i Världsarvet Höga Kusten.  Här hittar du fortfarande vårt huvudkontor samt vår Outlet. Men Höga Kusten är lika känt för sin världsunika natur. Följ med ut över kustnära berg, djupa skogar och en skimrande kust.

Höga Kusten  - Ett världsarv

År 2000 utsåg UNESCO Höga Kusten till ”Världsarv” och placerade Höga Kusten bland en exklusiv skara platser som Egyptens Pyramider, den Kinesiska Muren och Yosemite Nationalpark. Idag är Höga Kusten är inte bara det snabbast växande besöksmålet bland äventyrliga Svenskar utan lockar äventyrare från hela världen.

Höga Kustens världsunika natur

Det som gör Höga Kusten så unikt är kombinationen av mäktiga kustnära berg, djupa mytomspunna urskogar och en skimrande kust med härliga badvikar.  Detta har gjort Höga Kusten till en samlingsplats för vandrare, paddlare, klättrare, cyklister och löpare. För att inte tala om alla som bara ger dig ut på en uppfriskande dagstur.

Höga Kusten Äventyr – Äventyr och Gemenskap

Höga Kusten Äventyr arrangerar äventyr som innefattar storslagna naturupplevelser, vildmarksutbildningar och gemenskap med andra friluftsmänniskor. Oavsett om du är erfaren eller nyfiken nybörjare finns ett äventyr som passar dig.    

Antal produkter: 3 Visa: Alla
 1. Höga Kusten Hike

  Höga Kusten Hike

  Höga Kusten Hike är en tre dagar lång vandring genom några av Höga Kustens absoluta... Läs mer »
 2. Höga Kusten Winter Classic

  Höga Kusten Winter Classic

  Höga Kusten Winter Classic är en tre dagar lång vandring genom några av Höga Kustens... Läs mer »
 3. Vandra i Höga Kusten

  Vandra i Höga Kusten

  Höga Kusten bjuder på flertalet vandringsleder. Allt från den 128 kilometer långa Höga... Läs mer »