Sök produkt:

Ta vara på vintern

Har du en ”absolut nollpunkt”, en temperatur när du tycker att det är för kallt att ens sticka näsan utanför dörren? De flesta av oss har det. Samtidigt tror vi att du klarar långt lägre temperaturer – ja, vi menar att nästan alla kan lära sig att uppskatta även mycket sträng kyla.

Naturen är sällan så storslagen som när det är riktigt kallt. Det är som om alla livsformer tar en paus när termometern kryper neröver 25 minusgrader. Att bara andas är en övning i total närvaro. Ett knarrande steg i snön, och sinnena är skärpta. Med rätt utrustning och lite förberedelser är vinterfriluftsliv alldeles fantastiskt.

Vägen ut till vintern kan gå via våra aktivitetsguider. Där har vi samlat instruktionsfilmer och tips i en omfattande aktivitetsguide till Vinterturen. Precis som vi utvecklar utrustning för att göra det enklare och skönare att njuta av naturen, har vi tagit fram guiden för att vi älskar vintern. Vi hoppas att vi kan inspirera dig att upptäcka ditt eget vinterland.

Det behöver inte vara en stor tur som kräver noggrann planering – även skogar, sjöar och berg nära hemmet väntar på att upptäckas. Iklädda vinterdräkt lovar vi att de bjuder på helt andra intryck än den natur du möter under andra tider på året.

Dags att utmana din nollpunkt. Den kan vara lägre än du tror.

Antal produkter: 3 Visa: Alla
 1. Greenland Trousers

  Greenland Trousers

  Byxa för vandring och allmänt friluftsliv med hög midja och vid passform. Elastisk justeri...
  1 499,00 SEK
  Läs mer
 2. Greenland Winter Jacket

  Greenland Winter Jacket

  Klassisk jacka med värmande teddyfoder som står emot vind och slitage i många år. Sex fick...
  2 999,00 SEK
  Läs mer
 3. Greenland Winter Parka W

  Greenland Winter Parka W

  Lång parkas i tålig G-1000 Original med värmande teddyfoder. En klassisk modell med fast h...
  3 799,00 SEK
  Läs mer