Sök produkt:

article

Kompetensutveckling

Vi vill se våra medarbetare växa på flera plan

I över 50 år har Fjällräven lanserat banbrytande, funktionell friluftsutrustning och vi har behållit vår innovationsanda, nyfikenhet och djupa förankring i friluftslivet. Det mesta av framgångarna förklaras av att vi har glädjen att samla en fantastisk skara duktiga och engagerade medarbetare. För att fortsätta vara en attraktiv arbetsplats ska vi erbjuda våra anställda en bra arbetsmiljö, spännande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Naturen som klassrum

Medarbetarnas egna erfarenheter från naturen är viktig. Därför uppmuntrar vi all personal att aktivt använda våra produkter på egna äventyr och med regelbundna utbildningsarrangemang bygger vi vidare på utrustningskunnande och kunskaper om att vistas i naturen.

Varje vinter ger vi oss ut på någon typ av tur där vi färdas i vinterlandskap och testar kläder, ryggsäckar, tält och sovsäckar. Då blir det också utbildning i vinterfriluftsliv under ledning av vår utrustningsexpert Johan Skullman. Under sommaren genomför vi vandringsevenemanget Fjällräven Classic och då följer många medarbetare med ut för att vandra och testa produkter i den lappländska fjällvärlden. Ambitionen är att alla anställda ska ha vandrat Fjällräven Classic, minst en gång.