Sök produkt:

Kontakta oss

Välkommen!

Vår Frågor & Svar-sida är fylld av information - se om svaret på din fråga redan finns där.

Icke-Européer (USA, Kanada, Asien): Besök vår sida för internationella kontakter.

Reparation och garanti: För varor som INTE är köpta via Fjällrävens webbutik - kontakta din återförsäljare (om du inte är säker på vem det är, titta på ditt kvitto) så kommer de att hantera ditt ärende. Om du av någon anledning inte kan komma i kontakt med din återförsäljare - kontakta då Fjällräven-distributören i ditt land.

Om du är/vill bli återförsäljare: Besök vår sida för internationella kontakter.

Företagets organisationsnummer: 556080 - 3362.

 


 

Vår kundtjänst sker i Sverge så skriv gärna på SVENSKA eller ENGELSKA så kommer vi att hjälpa dig.

Om frågan eller ärendet är brådskande bör du inte skicka e-post, utan istället kontakta oss via telefon.

I formuläret nedan väljer du det ämne som är mest relevant för dig. Hjälp oss att hjälpa dig genom att ge oss så detaljerad information som möjligt. Ta med all relevant information: artikelnamn, artikelnummer, ordernummer, datum och så vidare om din fråga rör en beställning.

Kontaktformulär

* Obligatoriska fält


 

Fjällrävens kundtjänst (webbshop-relaterade frågor)

Fjällrävens kundtjänst är tillgänglig måndag till fredag 09:00 - 17:00 CET (central-europeisk tid). Använd kontaktformuläret ovan för dina frågor.

Är din fråga brådskande? Ring oss då på: 08-545 186 88.

 


 

Icke webbshop-relaterade frågor

Om du inte hittar svaret du söker bland våra Frågor & Svar - Vänligen skicka ett mail till info@fjallraven.se eller ring oss på 0660-266 200.

 


 

Policy för oombedda förslag

Vi vill alltid att ni ska höra av er. Vi värdesätter era synpunkter på våra produkter och tjänster. Företagets policy tillåter oss dock inte att ta emot förslag på produkter utöver de förslag vi själva har begärt.

Syftet med denna policy är att undvika eventuella missförstånd som kan uppstå om projekt som utvecklas internt hos Fjällräven påminner om någon annans idé. Vänligen skicka oss därför inte några produktförslag eller bilder som vi inte har bett om.

Om du av någon anledning skickar oss oombedda förslag eller bilder kommer de inte att betraktas som konfidentiella, och vi är inte ansvariga för eventuell användning eller offentliggörande av förslagen eller bilderna.

 


 

Planerar du ett äventyr?

Fjällräven är ett företag som vill inspirera människor att ta sig ut i naturen och njuta av allt den har att erbjuda. Varje år dyker det upp spännande projekt där Fjällräven kan gå in som samarbetspartner. Kanske är det just till ditt projekt?

Vill du inspirera människor att vistas i naturen eller planerar du ett spännande och inspirerande äventyr där du tror Fjällräven skulle passa som samarbetspartner?

Hör gärna av dig till oss! Det viktiga när du ansöker är att du försöker vara så specifik som möjligt så att vi kan göra en så rättvis bedömning som möjligt.

Då vi får in många ansökningar kommer vi inte ha möjlighet att samarbeta med alla. De ansökningar som Fjällräven anser bäst lämpade att samarbeta med kommer att kontaktas av ansvarig på Fjällräven. Var tredje månad gör går vi genom de ansökningar som kommit in.

Tack för er tid!

sponsorship@fjallraven.se