Sök produkt:

Naturlig inspiration

Ända sedan starten 1960 har Fjällräven drivits av idén att erbjuda tidlös, funktionell och hållbar utrustning för fler och skönare upplevelser i naturen. En förutsättning för det är förstås att vara nyfiken och ständigt söka efter nya smarta lösningar, förbättrade material och konstruktioner. Oavsett vad vi utvecklar för typ av produkt är målet alltid att skapa något som du kommer att använda, älska och slita på under många år framöver.

I alla tider har vi vänt oss till naturen för inspiration. Det är när vi är ute i skogen och på fjället som vi upptäcker saker som saknas i vårt sortiment eller lösningar som kan göras ännu lite bättre. Därför ger vi oss varje år ut på vinteräventyr och vandring för att testa produkter och få uppslag till nya. Det händer ocks som emangr tyr, som FJällräven anteckningar och lösa utkast börjar  tältmodel som förmedlas avh längre äventyr, som FJällräven å att vi får idéer från användare och ibland tar vi hjälp av personer med särskilda kunskaper för att utveckla produkter för specifika ändamål. Vi kallar dem Fjällräven Specialister och man kan säga att de blir vår förlängda arm i kontakten med naturen där ute.

Hållbara klassiker

Även om vi gillar att ständigt fundera över nya lösningar för ännu behagligare och säkrare uteliv, konstaterar vi också ofta att befintliga produkter fungerar utmärkt precis som de är. Dessa favoriter stannar kvar i vårt sortiment säsong efter säsong. Det finns ju inget självändamål i att ändra i ett fungerande recept.

Läs mer:

Så går utvecklingsprocessen till
Våra produktlöften