Hunting Responsibility

Vårt ansvar

För djuren och naturen

I Sverige har vi en lång och fin jakttradition med hög jaktetik som värnar om naturen, djuren och de ekosystem de skapar tillsammans. Det är en uppriktig och seriös viltvårdsaktivitet som desstuom ger möjlighet att förbereda och äta smart, hälsosam mat från närliggande landsbygd och visa våra barn ett hållbart sätt att leva, samtidigt som vi får njuta av utomhusupplevelser med alla sinnen.

Vi eftersträvar samma höga etik som friluftsföretag. Vi utgår från naturen när vi när vi designar; när vi väljer material och när vi bestämmer var vi ska producera våra kläder och utrustning.

Det ställer hårda krav på oss själva och våra leverantörer. Ibland måste vi kompromissa och ibland gör vi misstag men vi försöker lära oss något utav dem; utbecklas och anpassa oss. Vi ger ossinte. Vi lutar oss aldrig tillbaka, kopplar av och tänker att det vi gör just nu är tillräckligt bra. På Fjällräven är uttrycket "utrymme för förbättring" djupt förankrat hos alla oss som jobbar här. Genom att inspirera flera människor att upptäcka friluftslivet och alla dess positiva effekter, hoppas vi också att fler vill värna om allt det naturen ervjuder oss och, med våra gemensamma ansträngningar, kan fortsätta erbjuda oss i framtiden.
Läs mer på vår FAQ.