Sök produkt:

Tips för ansökan

Så här kan du öka dina chanser att din ansökan hamnar bra till i omröstningen, se vår film och läs mer utförliga tips här.

1. Var ute i god tid

Ansökan startar i november 2016, se därför till att din ansökan är redo att läggas upp direkt portalen öppnas. Ju längre period din ansökan ligger uppe desto längre tid har du på dig att samla ihop röster på just ditt bidrag.

2. Få din ansökan att sticka ut

Om du gör något kreativt, annorlunda och kul ökar chanserna – både att du får flest röster och vinner din landsomröstning. Det ökar även chanserna till att vi på Fjällräven väljer ut ditt bidrag i ”andra chansen”.

3. Förbered dina vänner

Om du förbereder dina vänner på att de ska gå in och rösta på ditt bidrag ökar chanserna för att du samlar på dig många röster. När du lagt upp ditt bidrag kan du dela det med vänner och bekanta – men det är ju inte dumt om de redan är med på noterna och går in och röstar när det är dags.

4. Var personlig när du filmar eller fotar

Gör du en mer personlig film eller ta ett mer personligt foto så ökar chanserna att du får fler röster. Om du inte har en kamera, använd din mobiltelefon som ofta har både foto- och filmfunktion. Kreativitet är ofta viktigare än kvalitet när det kommer till att samla röster. Se även till att du har en bra motivering. Varför inte börja redan idag, du har max 400 tecken på dig.

För att få dina paket före julafton, beställ innan: 2015-12-17T15:00 Vi har förlängd returrätt till 15 januari 2016 för beställningar gjorda mellan 20 november - 31 december 2015