Sök produkt:

Vem får åka?

Totalt kommer 29 utvalda personer att delta när Fjällräven Polar drar igång i Signaldalen i Norge den 5:e april 2016. Uttagningen sker genom omröstning där du tävlar genom att ladda upp en bild eller film tillsammans med en text där du motiverar varför just du ska vara med. Tävlingen sker lands/gruppvis.

• En person från varje land/grupp väljs ut genom att besökare på vår hemsida röstar fram sina favoritbidrag – flest röster och du har en given plats. 
• Den andra personen från varje land väljer vi på Fjällräven ut.

Deltagare från dessa länder/grupper kommer att följa med till Fjällräven Polar: Sverige, Norge, Finland, Danmark, UK, Polen, Tjeckien, Sydkorea, Benelux, Tyskland, USA och "övriga länder".

Landsvis tävling om platser – ett exempel:

För varje land ger omröstningen en ”topplista” där bidragen rankas efter popularitet. Nummer ett på varje lands topplista vinner en startplats på Fjällräven Polar. Låt oss säga att ettan i Sverige har 350 röster, ettan i Norge har 400 röster och ettan i Tyskland 700 röster (antalet är förstås helt hypotetiskt). Nu kan det emellertid vara så att till exempel den som rankas trea eller fyra i ett land har fler röster än den som kommer etta i ett annat land. Det har dock ingen betydelse för deras chanser att ta sig till start – det är enbart ettan i varje land som tas ut genom "folkets röst".

Förutsättningar för att vara med

För att delta ska du vara över 18 år och frisk, i övrigt ställer Fjällräven Polar inga fysiska krav utöver normal grundkondition. Du är själv ansvarig för ditt beslut att delta.

Som deltagare i Fjällräven Polar godkänner du att du kommer att filmas, fotograferas och intervjuas inför och under evenemanget, och att materialet kommer att användas i Fjällrävens kommunikation i framtiden.

För att få dina paket före julafton, beställ innan: 2015-12-17T15:00 Vi har förlängd returrätt till 15 januari 2016 för beställningar gjorda mellan 20 november - 31 december 2015