Sök produkt:

Om Polar

Ett unikt vinteräventyr

Fjällräven Polar är ett 300 kilometer långt vinteräventyr norr om Polcirkeln. Det är en unik möjlighet för dig utan särskilda erfarenheter av friluftsliv under vintern att få uppleva ditt livs äventyr. På egen hand får du navigera ett hundspann tvärs igenom till synes ogästvänlig vildmark. Över karg tundra, frusna sjöar och genom snötyngda fjällskogar. Övernattningarna sker i tält eller under bar himmel, kanske i sällskap av norrsken. Färden startar vid de norska fjordarna i Signaldalen för att avslutas nära Jukkasjärvi i Lappland.

Blir du antagen kommer vi stå både för din resa och förse dig med all utrustning du behöver för att genomföra färden. Självklart finns våra friluftsexperter hela tiden till hands för att guida och dela med sig av kunskaper om hur uteliv vintertid kan vara både behagligt och säkert.

Vi är övertygade om att vem som helst – med rätt kunskaper och rätt utrustning – kan uppleva sitt livs stora äventyr. Missa inte denna unika chans att uppleva en av världens sista orörda vildmarker.

Se hela filmen från Fjällräven Polar 2014

För att få dina paket före julafton, beställ innan: 2015-12-17T15:00 Vi har förlängd returrätt till 15 januari 2016 för beställningar gjorda mellan 20 november - 31 december 2015