Sök produkt:

Utrustningslista

Alla kan uppleva och njuta av ett äventyr som Fjällräven Polar så länge man har rätt kunskap och utrustning. Låt dig inspireras deltagarnas utrustningslista. 

Kläder

En av de viktigaste funktionerna hos kläder anpassade för kallt klimat är att skydda kroppen från att kylas ned. Flerskiktsprincipen är ett anpassningsbart sätt att klä sig för utomhusaktiviteter - året runt. Tre till fyra skikt ger skydd mot kyla, vind och regn, och är samtidigt lätta att justera efter din kroppstemperaturs förändringar.

Fjällräven Polar Parka

Polar Bib Trousers

Eco-Tour Jacket (man), Eco-Tour Jacket (kvinna)

Eco-Tour Trousers (man), Eco-Tour Trousers (kvinna)

Keb Fleece Jacket (man), Keb Fleece Jacket W (kvinna)

Nordic Heater

Hårdvara

Fjällräven bygger på 50 års erfarenhet av utveckling av friluftsprodukter lämpade för krävande förhållanden: välisolerade sovsäckar anpassade för extrem kyla och starka och vindstabila tält konstruerade för hög säkerhet. Båda perfekta följeslagare på vinterturer.

Fjällräven Polar -30

Vindsäck

Akka Endurance

Ground Sheet

Snow Peg

Skor

Bra skydd mot kyla bör i första hand isolera mot den kalla marken. Skor som används under Fjällräven Polar måste vara utformade för krävande vinterbruk med robusta, kraftiga överdelar och utmärkt isolering. Abisko GTX är en vinterexpeditionskänga, konstruerad för mycket låga temperaturer. En slitstark filtdamask håller kyla, snö och regn borta.

ers and excellent insulation. The Abisko GTX is a winter expedition boot, designed for very low temperatures. Robust felt gaiters keep out the cold, snow and rain.

Hanwag Abisko GTX

Hanwag Felt Gaiters

Matlagningsredskap

Att få igång ett kök på vintern kan vara lite knepigt. Men det behöver inte vara så svårt om du vet vad du håller på med. Det gäller att överlista de hinder som kan uppstå av kylan, vinden och de hårda vinterförhållandena. Det är uppenbart att du inte kan bära med dig allt det vatten som du behöver för en vinterresa, så du kommer att behöva smälta snö eller is. Häll inte bort det som blir över då du har kokat upp vatten, häll det istället i din termos för att isolera den från kylan eller för att värma upp sovsäcken innan du kryper ner för natten. 

Omnilite Ti

Eta Pot 3.0 litres

Eta Pot 1.8 litres

C&H Vacuum Bottle 

C&H Lunch Jug

Drinking bottle in aluminium

Packa rätt och ut och njut av ditt livs vinteräventyr!

För att få dina paket före julafton, beställ innan: 2015-12-17T15:00 Vi har förlängd returrätt till 15 januari 2016 för beställningar gjorda mellan 20 november - 31 december 2015